Opinie naszych Gości

Pięknie dziękuję za wszystkie dobre słowa, jest mi miło i przyjemnie czytać, że to co dla Państwa wykonuję, co robię jest doceniane i akceptowane. Takie pozytywne opinie sprawiają, że chce się chcieć, że moja praca ma sens…to także jest motywacją do dalszych poszukiwań nowych form i treści. Szanowni Państwo, w tym roku ( 2018 ) po raz PIERWSZY organizujemy (B.P. Kulig Travel ) wczasy Świąteczno – Noworoczne i zapewniam Państwa, że będą to wczasy wyjątkowe, radosne, z atmosferą zabarwioną nutką bursztynu, zapachem słonej bryzy morskiej z dodatkiem jodu, z anielską muzyką kolęd w Święta i HIT’ów w NOC SYLWESTROWĄ, z barwnymi tęczowymi iluminacjami i niebiańskimi smakami potraw tylko dla Was Szanowni Państwo tworzonymi przez naszych szefów kuchni. A ja…, ja będę z WAMI… dawał będę WAM dobrą energię, radość, życzliwość, spokój i wszystko to, co w tych szczególnych dniach powinno znaleźć się w sercach i duszy każdego człowieka… SERDECZNIE ZAPRASZAM
Animator J. Andrzej SAMARCEW

J. Andrzej Samarcew (26.10.2018)

Polecamy ośrodek wszystkim ceniącym sobie spokój, czystość i profesjonalizm obsługi. Tu znaleźć można prawdziwy wypoczynek w rodzinnej niemal atmosferze. Pozdrowienia dla dobrego ducha ośrodka tj. Pana Andrzeja z gitarą i radością życia.

Aneta i Bogdan Kowalczyk z Chełmka (02.10.2018)

Bylam po 1 raz w Koralu i czułam sie fantastycznie. Obsługa w kuchni super, w recepcji panie fantastyczne, pokoje super, blisko morza, rehabilitacja wspaniała. Bardzo polecam ośrodek Koral. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam wszystkich w Koralu i bardzo polecam. Madzia z Legnicy.

Madzia (12.08.2018)

Dom wczasowy Koral. Pięknie położony, wspaniała atmosfera, smaczne jedzenie. Pokoje czyste i zadbane. Obsługa bardzo miła. Wszystko na wysokim poziomie. Zawsze co roku tu wracam z rodziną. Plac zabaw dla dzieci. Jest suuuuper!!!!!!!!!!!!! Polecam!!!!! Wspaniali właściciele.

Monika (12.06.2018)

Profesjonalizm na każdym kroku. Oby wszystkie ośrodki były na takim poziomie. Miła obsługa od recepcjonistek, poprzez kucharki, kelnerki, aż po obsługujących zabiegi. Wielkie brawa dla kierownictwa ośrodka.

Prudniczanin (06.06.2018)

Do właściciela DW KORAL: Dziękuję za tak pięknie urządzony i zorganizowany dom, w którym za przyzwoitą cenę – adekwatną do polskich emerytur mogą wypoczywać polscy seniorzy. W pięknym miejscy, cudownej scenerii dorzecza Regi, wspaniałej pogodzie wśród życzliwych ludzi – mogłam wraz z mężem wypoczywać na turnusie wczasów zdrowotnych !!! Pozdrawiam serdecznie, na pewno tu wrócimy !!!

Hanka (05.06.2018)

Uczestniczyłam w turnusie, który w dniu dzisiejszym (30.05.2018) właśnie się kończy. Jutro organizator tj. KULIG TRAVEL podstawi autokar i wesołym autobusem, pełnym dojrzałych nastolatków (czyt.Seniorów) pomknie do Wadowic, a ja dalej NIEBIESKIM do Nowego Sącza.
Zabiorę ze sobą nie tylko nazbierane nad Bałtykiem muszelki, zabiorę przede wszystkim wspaniałe przeżycia. Wspominać będę z wielką radością ludzi, którzy tu pracują i przygotowują dla seniorów ciekawe atrakcje. Pokoje o nieskazitelnej czystości, doskonałe posiłki, uśmiech i serdeczność Pań z recepcji, które służą całą dobę pomocą i radą. Można na chwilę odpocząć w ogrodach Ośrodka KORAL, a odgłos morskich fal tuż za odgrodzeniem napawa radością i wycisza nasze skołatane serca.
Nad dobrym humorem każdego uczestnika wczasów zdrowotnych pracuje niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju Andrzej (KO) i nie pozwoli abyśmy się nudzili. Organizuje ciekawe atrakcje, a przede wszystkim dba o wszystkich i o każdego z osobna. Korzystałam również z rehabilitacji. Codziennie Pani Rehabilitant z wielkim oddaniem i zrozumieniem przywracała mój organizm do lepszego funkcjonowania, a Igor rozmasowywał z wielką umiejętnością i fachowością  mięśnie mojej obręczy barkowej i kręgosłupa szyjnego.
Nad całością czuwała bardzo dyskretnie Pani Iwona. Niemal niewidzialna – ale Jej obecność czuliśmy na każdym kroku. Dziękuję całej załodze Ośrodka Wypoczynkowego KORAL w Mrzeżynie. Jeśli Mariola mnie weźmie, wrócę za tutaj rok 🙂

Elżbieta (30.05.2018)

Iwonko, Jak byłaś od 6-18 maja 2018 to dodaj opinie !!!!!!!
Ciekawa jestem jak było !

Marta (30.05.2018)

Jadę od 6-18-maja 2018 zobaczymy czy opinie się pokrywają.

Iwona (01.05.2018)

Potwierdzamy opinie z roku 2017. Standard utrzymany w roku 2018, aby tak dalej a spotkamy się jeszcze nie raz. Do zobaczenia za rok.

Pokój nr 221 (od 10.04 do 22.04) (23.04.2018)